skip to Main Content

Geef een gift

Om ons werk te kunnen blijven doen, zijn wij afhankelijk van donaties. U kunt ons helpen middels een financiële bijdrage of door spullen te doneren. Onze cliënten hebben geen recht op werk, bijstand of ander legaal inkomen en kunnen uw steun daarom goed gebruiken!

Spullen

Tweedehands spullen zoals gebruikte kleding, meubelen en huisraad, zijn erg welkom. Momenteel hebben we voornamelijk behoefte aan herenkleding, eenpersoons beddengoed, dekens, kussens en lakens. Daarbij kunnen we ook oude laptops goed gebruiken.

Wij zijn afhankelijk van beschikbare vrijwilligers voor het ophalen van de goederen en beperken ons daarom tot de regio Utrecht. Mocht u in de gelegenheid zijn om de goederen zelf af te geven op ons kantoor dan is dat helemaal geweldig zijn!

Twijfelt u of uw aangeboden spullen geschikt zijn voor onze stichting? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers via info@sndvu.nl of 030-2933378.

Financiële steun

Wilt u een financiële bijdrage leveren? Word donateur van onze stichting en maak een bedrag over op rekeningnummer NL35 ABNA 0596 4040 42 ten name van SNDVU te Utrecht. k.v.k nr. 30177007

ANBI + RSIN

Sinds 1 januari 2010 is de SNDVU een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u giften aan de SNDVU fiscaal aftrekken. Voor meer informatie over de fiscale mogelijkheden bij uw donatie aan onze organisatie, zie de website van de belastingdienst. Extra informatie over onze ANBI-gegevens, vindt u hier.

Het Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatienummer (RSIN) van de SNDVU is 8104.80.335.

Back To Top