skip to Main Content

Spreekuurmedewerker

Op het spreekuur ontvang je 50 vluchtelingen, verstrek je hun wekelijkse leefgeld en maakt een praatje. Je werkt in een team van 2 vrijwilligers.

Wekelijks is er een vast moment dat onze bewoners langskomen op kantoor om leefgeld op te halen. Met dit geld kunnen zij in hun levensonderhoud voorzien en bijvoorbeeld boodschappen doen. Ook kan men tijdens het spreekuur terecht als er vragen of problemen zijn. Als spreekuurmedewerker heb je daarom een belangrijke signalerende functie. Je werkt altijd in een team van 2 vrijwilligers. Naar aanleiding van het spreekuur zet je praktische actiepunten op – deze verwerk je in ons administratief systeem.

We vragen: Je bent eens in de 2/3 weken op dinsdagochtend inzetbaar van 9 tot 12. Je bent sociaal vaardig, kunt makkelijk contact maken en ook handig met administratie. Je kunt overweg met een computer (Word). Affiniteit met de doelgroep is een pre.

Als je bij ons aan de slag gaat word je onderdeel van een leuk en gemotiveerd team van vrijwilligers en vaste medewerkers!

Bij interesse of voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar astrid@sndvu.nl
Back To Top